Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ajri i kondicionuar është një lehtësim në këto ditë të nxehta vere, por duhet pasur kujdes dhe gjithashtu duhen marrë parasysh pasojat negative. Përdorimi i saj me kujdes është mënyra më e mirë për të përfituar kundër të nxehtit. Dëmet që shkakton në shëndetin tonëjanë: çrregullime të frymëmarrjes, infeksionet virale, dehidratim, dhimbje koke, thatësi syri, redukton aftësinë për të përballuar të nxehtin.
Trego më shumë