Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
AKU ka evidentuar një subjekt në Librazhd, i cili tregtonte mish pa vulë dhe certifikatë veterinare. Konkretisht, u konfiskuan 71 kg mish, që e kishte prejardhje nga kafshë të paregjistruara, të paidentifikuara, si dhe pa iu nënshtruar asnjë kontrolli të domosdoshëm veterinar, para dhe pas therjes. Ndaj subjektit u mor masë administrative gjobë 200 mijë lekë dhe bllokim i menjëhershëm i aktivitetit.
Trego më shumë