Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“British Airways” dhe “Air France” kanë njoftuar se do të ndërpresin fluturimet drejt Iranit muajin e ardhshëm. Rivendosja e sanksioneve amerikane ka shkaktuar një rënie në monedhën iraniane, duke e vështirësuar udhëtimin e iranianëve jashtë vendit. Kompanitë ajrore sidoqoftë nuk fajësojnë rikthimin e sanksioneve amerikane për vendimin e tyre, por thonë se kjo linjë nuk rezultoi e suksesshme.
Trego më shumë