Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ekspertët kanë zbuluar se ftohja mund të jetë lehtësisht e kurueshme me përdorimin e mjaltit në vend të antibiotikut. Sipas tyre mjalti ka veti të forta kurative, dhe ndonjëherë është edhe më efektiv se vetë antibiotikët, pa shkaktuar efektet e tyre anësore. I vetmi rast kur mund ti drejtoheni antibiotikut apo ilaçeve të tjera është kur ftohja përkeqësohet dhe kalon në sëmundje mushkërish apo laringu.
Trego më shumë