Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Sipas Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve, numri i bizneseve ndaj të cilave administrata tatimore ka vendosur barrë hipotekore dhe siguruese, ka shkuar në mbi 21 mijë. Lista e gjatë është bërë publike nga DPT dhe në të figurojnë subjekte tregtare nga të gjitha qytetet e vendit. Barra hipotekore dhe siguruese është fillimi i procedurave për mbledhjen me forcë të detyrimeve.
Trego më shumë