Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Një studim i ri global, i publikuar në revistën shkencore "Lancet", ka konfirmuar të dhënat e një studimi paraprak, i cili ka treguar se nuk ka “zonë të sigurt” të konsumimit të alkoolit. Studiuesit kanë pranuar se konsumimi mesatar mund të ndihmojë kundër sëmundjeve të zemrës, mirëpo kanë dalë edhe në përfundimin se rreziku nga kanceri dhe sëmundje tjera tejkalojnë “të mirat” e konsumimit të tij.
Trego më shumë