Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ekonomia shqiptare ka prodhuar 44 mijë vende pune të lira këtë vit, gjysma e të cilave është krijuar nga daljet në pension. Oferta e punës është për kualifikime të ulëta, duke dekurajuar aftësimin e të rinjve në sektorë me vlerë të shtuar. Sipas një ankete nga Programi i Zhvillimit të OKB-së, 70% e vendeve të lira të punës ofrohen për punonjës rrobaqepësie, call center, kamerierë dhe në fabrikat e fasonit.
Trego më shumë