Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
AKU ka vijuar aksionin e saj për sigurinë ushqimore. Trupa inspektuese ka sekuestruar mish nga kafshë të paregjistruara. Ky mish sipas AKU tregtohej në dy subjekte në Divjakë dhe Berat. Ndaj subjekteve u mor masë administrative gjobë 200 mijë lekë dhe u sekuestruan 44 kg mish, me destinacion asgjësimin.
Trego më shumë