Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ekspozimi i vazhdueshëm ndaj ndotjes së ajrit mund të shkaktojë dëmtime të aspektit njohës, sipas një studimi të fundit. Shkencëtarët besojnë se ndikimi negativ rritet me kalimin e moshës dhe prek më së shumti meshkujt e paarsimuar. Studiuesit besojnë se rezultatet kanë rëndësi globale, pasi më shumë se 80 %e popullsive urbane nëpër botë jetojnë në ambjente të ndotura.
Trego më shumë