Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në Tiranë ka evidentuar një subjekt me aktivitet “Bar-Kafe/Lloto”, që përpunonte ilegalisht mishin dhe nën produktet e tij në kushte skandaloze. Ky subjekt dispononte edhe një magazinë për përpunimin e mishit. Gjatë kontrollit, u bllokuan produkte në sasinë 1630.8kg dhe ndaj subjektit u mor masë administrative gjobë 2.200.000 lekë, si dhe ndërprerje e aktivitetit.
Trego më shumë