Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pavarësisht protestës së banorëve të fshatit Memelisht, firma "Delta Star" ka nisur punimet në minierën e cila ndodhet vetëm 48 metra larg banesave. Administratori i firmës, Edison Balla thotë se banorëve u është ofruar garanci për dëmtimet e mundshme dhe polica sigurimi. Agjencia Kombëtare e Burimeve Natyrore, pas verifikimit të kryer, i ka dhënë leje firmës për vazhdimin e punës.
Trego më shumë