Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Grupi "Elita 5", pionerët e rokut shqiptar, këngët e të cilëve i njohin të gjithë, po përgatisin një koncert që do të mbahet në Amfiteatrin e Tiranës, për të festuar 30-vjetorin e bashkimit të tyre, si dhe të prezantojnë albumin “Tornado”. "Do këndojmë këngë nga repertori i grupit, kemi bërë një përzgjedhje shumë reale, duke u bazuar tek ato këngë që janë më të kërkuara", tha një prej anëtarëve të grupit.
Trego më shumë