Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministri gjerman i shëndetësisë, kristian-demokrati Jens Spahn, ka propozuar ndryshimin e rregullave për donacionet e organeve. Sipas ministrit të dhurosh organet duhet të bëhet një rregull dhe jo të jepen sipas dëshirës. Bëhet fjalë për të arritur në një konsensus ka thënë ministri. “Vetëm kështu dhurimi i organeve mund të kthehet në normalitet”, ka cituar ai.
Trego më shumë