Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ervin Salianji ishte i ftuar në një emision, ku ndër të tjera foli edhe për aksionin e opozitës në vazhdim, por edhe për çështjen e Teatrit. "Nëse kalohet projektligji dhe shembet Teatri, atëherë do të ndodhin përplasje dhe konflikte civile. Qytetarët do të marrin në dorë sovranitetin e tyre. Nuk do të lejojnë që Kryeministri Rama të kthehet në monark absolut të vendit”, tha Salianji.
Trego më shumë