Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryebashkiaku Veliaj, është i vendosur për çështjen e Teatrit të ri kombëtar. Nga sheshi i “Italia” ku inspektoi punimet për ndërtimin e një parkingu nëntokësor, ai i është përgjigjur zërave kritikë për këto projekte. Teksa hoqi një paralele mes ndërtimit të stadiumit dhe projektit të teatrit të ri, ai shprehu bindjen se teatri i ri ka potencialin që të përsërisë të njëjtën vatër ekonomike si stadiumi i ri.
Trego më shumë