Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Sot është zhvilluar festivali vjetor i Cascamorras, në Spanjën jugore. Festivali frymëzohet nga një mosmarrëveshje mes qyteteve Baza dhe Guadix, mbi zotërimin e një ikone të Virgjëreshës së Mëshirës. Cascamorras i referohet përfaqësuesit të Guadix, i cili u dërgua në Baza për të rimarrë statujën. Në këtë festival, sipas traditës, shumë persona lyejnë me graso e naftë trupat e tyre.
Trego më shumë