Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputeti Genc Pollo ka reaguar pas publikimit të letrës së KE për çështjen e Teatrit të ri Kombëtar. Përmes një postimi në FB, deputeti demokrat ka deklaruar se ligji për Teatrin shmang garën e hapur, dhe “i fal 205 milionë Euro kompanisë se dy Lalëve”. "BE detyron dy Lalët të bëjnë ligj të ri dhe të lejojnë garën. Kjo është fitore e një beteje", shkruan Pollo.
Trego më shumë