Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kolegji i Posacëm i Apelimit shqyrtoi ankimimin e Komisionerit Publik për ish-gjykatësen e lartë Mirela Fana. Seanca në KPA u zhvillua në mungesë të subjektit të rivlerësimit dhe në përfundim trupa gjykuese vendosi t’i heqë të drejtën Mirela Fanës për t'u emëruar gjykatëse në cdo nivel për një periudhë prej 15 vitesh. Përgjatë kësaj kohe, ish-gjykatësja nuk mundet të kandidojë për organet e drejtësisë.
Trego më shumë