Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Vitamina D quhet ndryshe vitamina e “rrezeve të diellit”. Pasojat kryesore e mungesës së kësaj vitamine është rahitisi tek të vegjlit dhe osteomalacia tek të rriturit, e njohur ndryshe si zbutja e kockave. Ekziston një numër i madh i çrregullimeve të tjera si rezultat i kësaj mungese siç janë: sëmundjet e skeletit, muskujve, sëmundjet metabolike, sëmundjet kardiovaskulare, sëmundjet autoimune, kanceri, etj.
Trego më shumë