Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Në fjalën e tij në Kuvend, kreu i grupit parlamentar të PS ka ritheksuar se “vetëm SPAK-u dhe BKH-ja e bëjnë vetting-un në politikë”. Balla deklaroi se “propozimi i Lulzim Bashës është autovetting. Nuk bëhet dot vetting-u i politikës nga vetë politikanët”. Ai ftoi Kryedemokratin Bashën që të ndërpriste ato që i quajti “ekspedita turistike nëpër hotele”.
Trego më shumë