Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeministri Haradinaj ka pritur në një takim Ministrin Bushati, me të cilin ka biseduar për zhvillimet politike në Kosovë dhe Shqipëri. Gjatë takimit Haradinaj ka kërkuar mbështetjen e Shqipërisë për rrugën e integrimit euroatlantik, anëtarësimin e Kosovës në INTERPOL, dhe në organizata të tjera të rëndësishme rajonale dhe ndërkombëtare.
Trego më shumë