Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeministri Haradinaj dhe Ministri Klosi hapën zyrtarisht aksionin “Të pastrojmë Kosovën” në lagjen “Kalabria” që njihet si një nga zonat më të mëdha të ndotura në Prishtinë. Haradinaj falenderoi Klosin për praninë dhe mbështetjen në këtë aksion ndërkombëtar për të pastruar mbetjet e dy dekadave të mëparshme. Më herë Ministri Klosi zhvilloi një takim me homologun e tij Matoshi.
Trego më shumë