Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeministri Haradinaj ka deklaruar se është e domosdoshme që të arrihet një marrëveshje ligjore-obligative mes Kosovës dhe Serbisë, por që ajo të bëhet pa prekur kufijtë. Ai deklaroi se korrigjimi i kufijve rrezikon kthimin në të kaluarën tragjike, ndërsa bisedimet me Serbinë duhet të çojnë në njohjen e ndërsjelltë. "E kaluara jonë ishte tragjike. Plagët janë ende të hapura në vendin tonë”, tha Haradinaj.
Trego më shumë