Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Pas vendosjes se tarifës në “Rrugën e Kombit”, Qeveria e Kosovës po përgatitet që qarkullimi në autostrada e vendit të bëhet me pagesë. Zv/Ministri Rexhep Kadriu ka deklaruar se nga viti ardhshëm do fillojë studimi i fizibilitetit për vendosjen e tarifës për autostradën “Ibrahim Rugova”, që lidh Kosovën më Shqipërinë dhe premton se taksa rrugore do jetë e përballueshme për qytetarët e Kosovës.
Trego më shumë