Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Asambleja e Përgjithshme e OKB është fushëbeteja diplomatike e radhës për Kosovën dhe Serbinë. Debatet nisin në 25 shtator dhe zgjasin deri në 1 tetor. Delegacioni i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës, ka mbërritur tashmë në New York për atë që konsiderohet si mundësi e mirë që vendi të lobojë mbi çështjet në interes të tij. Pjesë e tij do të jenë edhe Presidenti Thaçi dhe Kryeministri Haradinaj.
Trego më shumë