Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Komisioni i Ligjeve miratoi shtesën me 24 punonjës të rinj për të 3 organet kryesore të procesit të vetingut. KPK përfitori një shtesë prej 14 personash midis të cilëve dhe 8 këshilltarë ekonomikë. KPA përfitoi 6 punonjës të rinj mes të cilëve 4 këshilltarë, 2 juridikë dhe 2 ekonomikë. Po ashtu edhe Komisionierëve publikë iu shtuan 4 këshilltarë. Ky vendim u mor nga Komisioni i Ligjeve.
Trego më shumë