Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Guvernatori i BSH, Gent Sejko tha se blerja e “Eurbondit” nuk do të ndikojë në rritjen e borxhit në ekonominë shqiptare. Teksa ka folur në një konferencë për mediat, Sejko theksoi se "Eurobondi" u emetua sa dyfishi i kërkesës dhe nevojës që kishte Shqipëria. Sipas tij, ky është një tregues i performancës së ekonomisë, pasi nga 500 mln euro që ishte kërkuar, pala e emetimit të "Eurbonidit" ofrojë 1 mld euro.
Trego më shumë