Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetja Jorida Tabaku ka reaguar ndaj Ministrit të Financave, i cili tha se eurobond “është instrument rifinancimi” dhe nuk do të ketë rritje të borxhit publik. Tabaku theksoi se eurobondi është borxh i ri, që Qeveria ka marrë për të shlyer borxhet e vjetra. Ajo shton se "e vetmja meritë që të takon është se e more me kosto më të lartë sepse kemi borxhin më të lartë pa bërë asnjë, po asnjë punë publike!"
Trego më shumë