Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Zyrtarët shqiptarë nuk e kanë mirëpritur futjen në tregun e telefonisë mobile të kompanisë "Telekom Serbia". Drejtuesit e Ministrisë së Transporteve dhe Infrastrukturës, gjatë një takimi të zhvilluar me përfaqësues të kompanisë serbe, i kanë shprehur atyre faktin se futja në tregun e telefonise celulare mund të rezultojë problematike. "Telekom Serbia" ka ofruar 60 mln euro për të blerë "Telekom Albania".
Trego më shumë