Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti Putin ka pohuar se zona e çmilitarizuar në Idlib të Sirisë, ishte e efektshme dhe se nuk janë planifikuar veprime të mëdha ushtarake në rajon. “Unë kam çdo arsye të besoj se do t’i arrijmë qëllimet tona”, ka cituar ai duke iu referuar zonës së çmilitarizuar të ngritur nga Rusia dhe Turqia në Idlib, dhe kjo do të thotë që nuk priten veprime ushtarake në shkallë të gjerë”.
Trego më shumë