Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
SHBA ka reaguar pas vendimit nga Gjykata Ndërkombëtare e Hagës për të hequr disa sanksione ndaj Iranit. Këshilltari i Presidentit amerikan për sigurinë, John Bolton e ka vlerësuar vendimin e Gjykatës si "të instrumentalizuar politikisht dhe joefektiv". "SHBA nuk do të rrijë duarkryq, kur Haga merr vendime të pajustifikuara dhe kur aty ngrihen akuza të motivuara politikisht kundër Amerikës", thekson ai.
Trego më shumë