Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Gjatë fjalës së tij në Parlament, Ministri Ahmetaj ka deklaruar se blerja e eurobondit 500 milionë euro është një sukses për ekonominë shqiptare, duke theksuar se tashmë Shqipëria konsiderohet e besueshme në tregjet ndërkombëtare. Ahmetaj kujtoi se në çfarë pozitash ishte ekonomia shqiptare dhe sa investitorë, falë besimit në ekonominë shqiptare, u përfshinë për blerjen e eurobondit.
Trego më shumë