Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Me një videomesazh të postuar në facebook, Kryetari i PD shkruan se numri i bizneseve të mbyllura është dyfishuar, krahasuar me nje vit me pare. “Me Edi Ramën në Qeveri, krimi dhe oligarkët pasurohen, biznesi i zakonshëm po falimenton”, ka cituar Basha. Sipas shifrave në video, vetëm në shtator janë mbyllur 1978 biznese nga 838 që u mbyllën një vit më parë.
Trego më shumë