Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
OSHEE i rikthehet pas 9 mujash importit të energjisë elektrike. Rreth 9,3 milionë euro janë tenderuar nga OSHEE për të blerë 112 mijë megavat/orë energji elektrike, nga data 7 deri më 20 tetor. Energjia do të blihet nga 6 kompani dhe, sipas OSHEE, importet po bëhen për të balancuar sistemin në kushtet kur rezerva hidrike në kaskadën e Drinit duhet menaxhuar në pritje të sezonit të shirave.
Trego më shumë