Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Alarmi ka shoqëruar zhvillimet e javës së kaluar në bursën e Athinës, ku sektori bankar u godit në mënyrë të pamëshirshme për disa ditë rresht dhe sidomos banka e Pireut humbi një të pestën e vlerës. Në Itali, shqetësimi buron në politikat fiskale populiste të Qeverisë së koalicionit. Brenda muajve të fundit, investitorët në bursën e Milanos kanë humbur 37 miliardë euro.
Trego më shumë