Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Fondi Monetar Ndërkombëtar është optimist për rritjen ekonomike të Shqipërisë këtë vit. Nga 3.7% rritje të parashikuar në fillim të vitit, institucioni ndërkombëtarë në raportin e tij të "Pasqyrës ekonomike globale" pret që rritja të shkojë në 4%. Sipas raportit Shqipëria është një ndër vendet që do të ketë zgjerimin më të shpejtë ekonomik duke lënë pas Bosnjen, Bullgarinë, Kroacinë dhe Malin e Zi.
Trego më shumë