Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ndahet nga jeta në moshën 89-vjecare shkrimtari i njohur Fatos Arapi. Lajmi është bërë i ditur nga familja e tij. Arapi lindi në vitin 1929 në Vlorë, ku kreu edhe shkollën e mesme, ndërsa studimet e larta i ndoqi në Bullgari në fakultetin e Matematikës dhe të Ekonomisë. Ka punuar si gazetar dhe pedagog në Fakultetin Histori Filologji në Tiranë dhe ka fituar disa çmime kombëtare e ndërkombëtare për poezi.
Trego më shumë