Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Nga Forumi i Ekonomisë dhe Biznesit Turqi-Afrikë në Stamboll, Presidenti Erdogan u bëri thirrje vendeve afrikane të bëjnë tregti dhe biznese të përbashkëta me Turqinë duke përdorur monedhat vendase. “Le ta ruajmë tregtinë tonë nga rreziqet që vijnë nga valutat e huaja”, tha Erdogan. Ai nënvizoi nevojën për të ndërmarrë hapa për të shpëtuar vendet e tyre nga presioni i valutës.
Trego më shumë