Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Presidenti Meta i ka shprehur ngushëllime familjes së shkrimtarit Fatos Arapi, i cili u nda sot nga jeta në moshën 89-vjeçare. Meta thotë se vepra e tij e pasur dhe kontributi i jashtëzakonshëm, do të mbeten unikale në letërsinë shqipe. "Thjeshtësia, modestia dhe mirësia e tij në komunikim, na la mbresa të veçanta të gjithëve dhe e bëri figurën e tij edhe më shumë të dashur për të gjithë ne", shkruan Meta.
Trego më shumë