Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ish-Ministri Musafaj ka deklaruar se rikthimi i ligjit për Teatrin Kombëtar nga Presidenti Meta është një shans që kreu i shtetit po i jep mazhorancës që të tërhiqet nga projekti i saj. Ai u shpreh se vendimi i kreut të shtetit përmbush pritshmërinë e shumicës së opinionit publik në vend. “Meta i ka dhënë dhe një shans tjetër Qeverisë për të reflektuar. E përshëndes veprimin e Presidentit”, ka cituar ai.
Trego më shumë