Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kuvendi i Kosovës ka hequr nga rendi i ditës votimin e propozim-rezolutës nga debati parlamentar për dialogun me Serbinë. Ky vendim ka ardhur pas kërkesës së deputetit të PSD-së, Visar Ymeri. “Ne jemi të interesuar që të ulemi bashkë dhe të tentojmë të paktën të përfarojmë qëndrimet sa i përket rezolutës. U bëj ftesë grupeve parlamentare që të diskutojmë për këtë rezolutë”, ka pohuar ai.
Trego më shumë