Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Hithra është cilësuar si mbretëresha e bimëve popullore që pastron gjakun dhe ndihmon trupin në detoksifikimin nga kimikatet dhe metalet e rënda. Ajo gjithashtu ndihmon nënat për qumësht dhe rritje të energjisë pas lindjes. Kjo bimë ka kapacitet anti-inflamtor që vepron për të qetësuar simptomat e artritit. Ajo është e pasur me minerale si kalcium, hekur, kalium, fosfor, mangan, zink, bakër dhe magnez.
Trego më shumë