Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
“Thriller” i Michael Jackson është videoklipi më i mirë në 50 vitet e fundit. Çmimi u dha nga Imaginaction, festivali i parë kushtuar videoklipeve në nivel ndërkombëtar nga një juri e përbërë nga gazetarë të rëndësisishëm italianë në këtë sektor, diskografë dhe punonjës të tjerë. I dalë në 1983, “Thriller” është konsideruar video e parë muzikore, që ka një temë dhe koreografi.
Trego më shumë