Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Gjykata e Apelit në Shkodër ka lënë në fuqi vendimin e shkallë së parë për mjekët dhe infermierët e spitalit rajonal të këtij qyteti. Apeli ka vendosur “detyrim paraqitje” për Ish-Drejtorin e spitalit Përparim Çela, Ish-Drejtoreshën dhe Mjeken Dhurata Uruçi, Infermierin Renato Kepi, ndërsa Mjeku Luan Dragusha është totalisht i lirë pasi ndaj tij nuk ka asnjë masë sigurie që në vendimin e shkallës së parë.
Trego më shumë