Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Shtatorja e Skëndërbeut do të vendoset në qendër të Lezhës. Pas konkursit të organizuar nga Bashkia e Lezhës u shpall fitues punimi i skulptorit Ardian Pepa. Në këmbë, me shpatën në dorë vertikalisht poshtë dhe këmbën e djathtë përpara, do jetë e derdhur në bronz skulptura e tij. Kryebashkiaku i Lezhës, thotë se ky është një simbol që i mungonte qytetit.
Trego më shumë