Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Kryeministri Rama paralajmëroi rritje pagash për arsimtarët, infermierët dhe ushtarakët pas 1 prillit 2019. Në mbledhjen e Këshillit Ekonomik Kombëtar, ku u diskutua për projektbuxhetin e vitit 2019, ai u shpreh se në sektorin e shëndetësisë do të bëhet rritja më e lartë, prej 10%, ndërsa në sektorin e arsimit prej 7%.
Trego më shumë