Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Ministri Klosi ishte sot i pranishëm në aktivitetin e mbylljes së sezonit veror turistik. Në aktivitetin e zhvilluar në “Prestige Resort” në Golem, Klosi tha se ishte një vit shumë i suksesshëm në shumë aspekte. "Ndryshe nga viti 2017, këtë vit kishte 44.6% më shumë turistë, dhe kjo ka sjellë mbi 300 mln euro në buxhetin e shtetit", u shpreh Klosi.
Trego më shumë