Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Gjatë fjalës së tij në aktivitetin përmbyllës të sezonit turistik, Ministri Xhafaj vlerësoi shërbimin dhe transformimin në infrastrukturë të resorit ku u zhvillua aktiviteti. Xhafaj u shpreh se policia ka zbatuar me përpikmeri të gjithë planin e miratuar para sezonit turistik për rendin dhe sigurinë në plazhe. Ministri tha se për herë të parë nuk u shënua asnjë incident në vijën bregdetare me mjetet ujore.
Trego më shumë