Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Violinisti i njohur shqiptar, Jonian Ilias Kadesha, do të performojë sot në mbrëmje në Tiranë, për publikun kryeqytetas. Koncerti do të mbahet në sallën koncertale të Katedrales Orthodokse, ndërsa Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar do të hapë sezonin e ri artistik, me pjesëmarrjes speciale të Kadeshës. Ai shoqërohet nga dirigjenti Jonathan Bloxham dhe violinçelistja Vashti Hunter.
Trego më shumë