Per eksperiencen me te mire perdorni Kolibri ne aparatin tuaj smartphone
Shkarkoni Kolibri ne:
Deputetja Albana Vokshi ka deklaruar se lista e kontrolleve të publikuara nga Kryeministri Rama është ulëritëse dhe aspak e besueshme. Ajo shprehet se pjesë e listës për kontroll shëndetësor falas janë bërë edhe të vdekurit, ndërsa shton se ka patur edhe presione të vazhdueshme, duke i kërcënuar e shantazhuar që të bëjnë check-up çdo vit ose disa herë në vit.
Trego më shumë